Vinaròs donarà a conéixer els seus atractius a FITUR

Comptarà amb un espai promocional propi dintre de la Comunitat Valenciana

Aquest dimecres 18 de gener comença una nova edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR a Madrid. Vinaròs tornarà a estar present en aquesta fira tan important i per tal de traure el màxim profit a l’esdeveniment, amb una agenda de treball farcida de reunions i presentacions amb l’objectiu de donar a conéixer l’oferta turística de la destinació.

Dintre de les accions previstes es farà la presentació del nou Calendari Gastronòmic 2023, amb algunes novetats importants, per tal de donar un nou impuls a la cuina vinarossenca, amb el llagostí i el producte de proximitat com a principals protagonistes. D’altra banda, també es farà la promoció del Carnaval 2023 reconegut com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic, que torna a recuperar les dates habituals després de la pandèmia.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha detallat que “a banda de la promoció de Vinaròs, també assistirem a diverses reunions a les que estem convocats degut a la nostra pertinença als clubs de producte de Saborea España, Tour&Kids o les xarxes DTI”. Així mateix, Albella comentava que “igualment tenim una agenda de reunions on treballarem temes vinculats al desenvolupament turístic de Vinaròs com a destinació turística intel·ligent per tal de ser una destinació gastronòmica més competitiva”.

Directe