Peníscola presentarà a FITUR la realitat augmentada per a les seues rutes turístiques

La gastronomia peniscolana es mostrarà en la fira i amb degustació gastronòmica en el Mercat de Chamberí

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat avui les diferents accions que durà a terme durant la seua assistència a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), que tindrà lloc la setmana que ve. La regidora de l’àrea, Raquel París, ha compartit la intensa activitat que preveu el seu equip durant la fira que arrancarà el dimecres amb múltiples reunions en les quals es compartiran experiències sobre el Pla de Sostenibilitat Turística amb el qual compta la destinació.

De la mà dels representants del sector en la localitat, Peníscola desembarcarà en la capital amb l’objectiu de “portar el conjunt de l’oferta turística de la destinació, que va molt més enllà del sol i platja, amb múltiples productes i atractius amb els quals busquem atraure el turista els 365 dies de l’any” ha assegurat la regidora.

Durant la seua assistència a la cita, Peníscola posarà en valor la seua aposta per la incorporació de les noves tecnologies a la millora de l’experiència del turista, com per exemple, la inclusió de la realitat augmentada a les rutes que es realitzen en l’entorn històric de la ciutat i pels escenaris de pel·lícula de la ciutadella.

“Recrear el vol de dracs en les escenes de Game of Thrones o el tret de pirotècnia en els enclavaments on es va rodar Calabuch, són atractius que estem segurs que milloraran les visites dels qui ens trien, aportem valor i millores contínues que ens fan més competitius” ha valorat la tècnica de l’àrea, Belén Miguel, qui ha apuntat que aquest projecte té el suport del PST pel Ministeri de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana.

Peníscola tampoc s’oblidarà de la seua oferta gastronòmica en la cita madrilenya, on el Club de producte Peníscola Gastronòmica realitzarà un xou cooking en l’estand autonòmic, per a continuar amb la promoció de la seua gastronomia autòctona, de producte i de qualitat, en el Mercat de Chamberí.

A més, Peníscola estarà present en FITUR Screen, juntament amb el conjunt de ciutats de cinema de la Comunitat Valenciana i dins del conjunt d’oficines de rodatge que formen part de la Spain Film Comission.
“Estic molt il·lusionat per aquesta edició de la fira, que serà la vint-i-cinquena per a mi” ha assegurat l’alcalde, Andrés Martínez, qui ha testificat “com hem avançat, crescut i apostat per la innovació, la intel·ligència turística, la qualitat i l’excel·lència per a continuar avançant com a destinació de referència en la nostra Comunitat”.

Martínez ha agraït la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme, així com de Turisme Comunitat Valenciana en l’organització i posada en valor dels atractius de Peníscola en la fira, “possiblement, més important per al sector, en el món”.

Directe