Vinaròs vol ser reconeguda com a Municipi Turístic d’Excel·lència

L’Ajuntament aprova el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent 2022-2025

Vinaròs vol ser reconeguda com a Municipi Turístic d’Excel·lència

Vinaròs ha aprovat en sessió plenària el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent 2022-2025, així també com la sol·licitud perquè la ciutat siga reconeguda com a Municipi Turístic d’Excel·lència, d’acord amb l’Estatut de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana.

El Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent 2022-2025 pretén donar continuïtat al Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs 2017 – 2021 amb l’adaptació del full de ruta a seguir per tal de ser una Destinació Turística Intel·ligent capdavantera en l’àmbit valencià i que permeta que Vinaròs siga un destí innovador, dinàmic i de qualitat. D’acord amb això, el pla  planteja un seguit de 38 accions vinculades als eixos de gestió d’una destinació turística intel·ligent: governança, accessibilitat, sostenibilitat, innovació, connectivitat, informació, intel·ligència, màrqueting i productes turístics. 

Així mateix, aprovar el Pla permet assolir tots els criteris i obligacions perquè Vinaròs puga ser reconegut com a Municipi Turístic sota les premisses del Decret 5/2020, de 10 de gener, del Consell, de regulació de l’Estatut del Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana, la qual cosa també es va aprovar en el Ple de l’Ajuntament de Vinaròs.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que “hem cursat sol·licitud de municipi turístic a la màxima categoria de les tres, la d’excel·lència perquè ens permetrà aconseguir majors subvencions per part de les administracions”. Així mateix, afegia que “és important seguir rebent finançament a través dels fons de Cooperació de Municipis Turístics, per tal de poder sufragar els costos de les polítiques turístiques a la nostra ciutat”.

Directe