El pont de Tots Sants deixa unes bones xifres d’ocupació turística a Morella

Un gran nombre de visitants han aprofitat els dies festius per a fer un viatge fins a la capital dels Ports

Morella ha viscut un bon pont de Tots Sants. Al contrari que a l’octubre, les dates dels dies festius han caigut bé i s’han pogut viure 4 dies festius, una circumstància que s’ha notat en l’afluència de visitants.En aquest pont, Morella ha rebut un perfil de visitant variat, principalment representat en el turisme nacional. Famílies, parelles o grups d’amics són alguns dels perfils més comuns.

L’elevat nombre de visitants ha propiciat una ocupació elevada en els establiments hostalers, tant en hotels i cases rurals com en bars i restaurants. Els turistes de la Comunitat Valenciana han sigut els que més s’han apropat a Morella, gràcies en part al Bo Viatge, que segueix actiu i ofereix condicions beneficioses a l’hora de viatjar.

Vanessa Royo treballa a l’oficina de turisme

A més dels elements patrimonials i la gastronomia, els visitants han demanat activitats de tardor com senderisme, la recerca de paisatges de l’època i altres propostes estacionals. De bolets, per desgràcia, no s’ha sentit parlar.

Morella ha viscut un bon pont de Tots Sants i ja mira al de la Constitució per a seguir mantenint bones xifres per al sector turístic.

Directe