Morella preveu un pont de Tots Sants amb una elevada ocupació

Tots els monuments i museus de la ciutat estaran oberts i el diumenge canviaran a l’horari d’hivern

La ciutat de Morella es prepara per al pont de Tots Sants i preveu una elevada ocupació durant els quatre dies. D’aquesta manera, el Castell, les Torres de Sant Miquel, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i les pintures rupestres de Morella la Vella estaran obertes durant estos dies per a disfrutar de tot el patrimoni cultural del municipi.

Cal explicar que, a partir del diumenge 30 d’octubre, els monuments i museus de Morella canviaran el seu horari al d’hivern. Així, en el cas del castell serà d’11.00 hores a 17.00 hores, en el de la presó i el museu de dinosaures serà d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 18.00 hores i les torres de Sant Miquel obriran des de les 10.00 hores fins a les 13.00 hores i de 16.00 hores a 18.00 hores. En el cas de les pintures rupestres de Morella la Vella, cal reservar les visites a l’Oficina de Turisme al telèfon 964 17 30 32. Aquestes són gratuïtes amb horaris a les 11.00 hores, 12.30 hores i 16.00 hores.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “amb les temperatures agradables que es preveuen durant el pont de Tots Sants, també creiem que hi haurà una elevada ocupació a Morella durant els quatre dies”. L’edil ha explicat que “tota l’oferta de museus i monuments de Morella estarà oberta durant estos dies i cal tindre en compte que a partir del diumenge canviaran els horaris als d’hivern”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a disfrutar de Morella durant els dies festius i de tota la seua oferta cultural i turística”.

A més de l’arquitectura i història característiques de Morella, el municipi també compta amb diferents activitats. Així, el dissabte se celebra la primera festa proAplec amb amb festa i música durant tot el dia. El dilluns serà el torn de les activitats infantils amb pintacares, unflables i altres tallers.

Directe