Peníscola preveu un pont de Tots Sants amb alta ocupació i moltes activitats

Per les bones temperatures, l'aposta per la nova programació i programes com el Bo Viatge auguren un pont molt positiu

Peníscola preveu un pont de Tots Sants amb alta ocupació i moltes activitats

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola comparteix les previsions optimistes de la patronal local del sector, Agretur, els càlculs de la qual fan pensar que la major part de la planta hotelera que encara està oberta, pengen el cartell de complet en almenys una de les quatre nits del Pont de Tots Sants, que arranca aquest mateix cap de setmana.

“Durant aquests dies hi haurà visites guiades i múltiples activitats programades per les àrees de Turisme i Cultura, l’objectiu de les quals és oferir opcions d’oci per al conjunt de la família en unes dates molt particulars en les quals la festa de Halloween va instal·lant-se cada vegada més en l’agenda del nostre territori” ha explicat Raquel París, responsable de l’àrea turística.

A aquestes activitats que ha impulsat el mateix Ajuntament s’ha referit també Francisco Ribera, president de l’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peníscola (Agretur) com una de les causes per la qual s’espera una important arribada de visitants a la destinació en els pròxims dies.

El bon temps i la previsió de bones temperatures, la comercialització de paquets temàtics per part de bona part dels establiments d’allotjament de gran capacitat, així com programes com el Bo Viatge que impulsa Turisme Comunitat Valenciana, sumats a l’oferta i atractius de la mateixa destinació turística, també en aquestes dates, fan – ha confirmat – que s’espere un pont amb molt bones xifres d’ocupació.

Directe