El Gran Premi de Motorland es deixa notar a Morella en les dades turístiques

Reforçant un cap de setmana que, d'altra manera, seria fluix en quant ocupació

El Gran Premi d’Aragó de Motociclisme és ja una data marcada al calendari turístic de Morella, ja que cada any, un cap de setmana que abans era fluix quant a nombre de visitants, millora molt les seues xifres.

Durant la setmana ja és palpable l’augment del trànsit de motos per l’N-232 en direcció Alcanyís i que fa una parada a Morella per a veure el poble. A més, aquest és un tipus de visitant molt internacional, ja que el mundial de motociclisme és una competició seguida arreu del món.

També són molts els que busquen a Morella un allotjament per a passar els dies que dura el Gran Premi, ja que aquest és un esdeveniment absolutament massiu i molts aficionats han de buscar on quedar-se lluny d’Alcanyís.

Els moters que arriben a l’oficina de turisme ja coneixen la zona i el que els pot oferir, així que busquen un turisme tranquil i conèixer el patrimoni de Morella.

En aquesta època també comença la temporada de bolets a l’interior, que també porta un bon nombre de visitants a les nostres comarques. Enguany pareix que tardarà un poc en arrancar, ja que la falta de pluja ha fet que l’interès siga pràcticament nul per part dels aficionats micològics.

Vanessa Royo treballa a l’Oficina de turisme de Morella

El turisme a Morella es prepara per als mesos més tranquils de la tardor, despedint-se de la temporada alta amb aquest cap de setmana del Gran Premi de Motociclisme.

Directe