Cinc establiments de Benicarló aconsegueixen per primera vegada el segell de qualitat SICTED

Son el Parador, Apartamentos Las Cebras, Jardín del Pagayo, Cafeteria Kokoa i Montaditos Can Bolo

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a cinc entitats públiques i privades de Benicarló en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis.

Les distincions s’han atorgat a les empreses Parador de Benicarló, Apartamentos Las Cebras, Jardín del Papagayo, Cafeteria Kokoa i Montaditos Can Bolo, acreditant així el compliment dels requisits establerts per la metodologia del Sistema Integrat de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED).

Aquests cinc establiments reconeguts s’afegeixen a les cinc entitats privades i públiques que han renovat enguany aquest segell: Restaurant Chuanet, Restaurant San Rafael, Cor de Carxofa, Rayfe i Tulipa.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat convençuda que «el segell de qualitat SICTED representa a la perfecció el camí cap a la consolidació de la nostra ciutat com a destinació turística d’excel·lència». Xaro Miralles ha reconegut el «potencial turístic de Benicarló» i ha posat èmfasi en «la gastronomia com un dels grans actius de què podem presumir».

Per la seua banda, Francesc Colomer ha subratllat que «som la comunitat autonòma amb més distincions SICTED» i ha apel·lat a l’«hospitalitat i la disciplina» com a elements essencials al servei de la qualitat turística.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb més de 240 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 6.000 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Directe