Alcalà de Xivert-Alcossebre arriba a una ocupació turística del 84% durant juliol i agost

L’activitat turística no decau durant el mes de setembre per la celebració de les festes

Alcalà-Alcossebre ha aconseguit un rècord d’ocupació històric durant aquest estiu i ha aconseguit una ocupació mitjana del 84%. En concret, durant el mes de juliol es va arribar a un 77,72% ia l’agost es va assolir el 90,67%. Es tracta d’índexs d’ocupació que superen els aconseguits el 2021 (79,2%) i el 2019 (75,74%), cosa que confirma la recuperació de l’activitat turística a la localitat respecte als anys anteriors a la pandèmia. La regidora de Turisme, Selene Blázquez, destaca que “aquestes dades confirmen el bon resultat de les campanyes de promoció realitzades, a nivell municipal, així com accions que han augmentat el nivell reputacional d’Alcalà-Alcossebre com a municipi turístic” i incidia en “el dinamisme i treball incansable del sector turístic local que és un factor clau perquè les persones que ens visiten repeteixin o que fins i tot es decideixin a adquirir un segon habitatge al municipi”.

Per sectors, els hotels van registrar una ocupació mitjana de 82,9% (76,4% durant el mes de juliol i 89,5% a l’agost) Mentre que el sector dels càmpings segueix experimentant una gran acceptació, amb una ocupació mitjana de 87,7% (83,34% a l’agost i 92,18% al juliol) A més, la sensació generalitzada del sector de l’hostaleria ha estat haver aconseguit excel·lent dades d’assistència de clients, ja des del mes de juny i amb importants pics al juliol i agost.

L’activitat turística no decau durant el mes de setembre, ja que esdeveniments com la concentració motard de Custom Maestrat o les festes patronals d’Alcossebre, que se celebren del 7 a l’11 de setembre contribueixen a mantenir un bon nivell d’ocupació les últimes setmanes del estiu.

Directe