Peníscola ha atès, aquest agost, a més de 24.000 persones en les oficines de turisme

L'activitat recupera xifres d'abans de la pandèmia

Peníscola, en una imatge promocional

Peníscola atén durant el mes d’agost a més de 24.000 persones en les oficines d’informació turística. Concretament, s’han resolt les consultes de 18.743 turistes procedents del nostre país i de 5423 visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

L’equip d’informadors turístics amb els quals compta el municipi, la contractació de dues dels quals compta amb el finançament del Patronat Provincial de Turisme, atén consultes en dos punts estratègics de la localitat, en les Tourist Info Office amb les quals compta el destí i que es troben en el Passeig Marítim, així com en l’extensió turística de Peñismar.

Les oficines d’informació turística estan obertes, al llarg de la temporada d’estiu, tots els dies de la setmana “i són un punt importantíssim de referència informativa per als nostres visitants” ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, que ha destacat la recuperació de xifres pre pandèmia en aquest mes d’agost.

Directe