Morella amplia els horaris de tota la xarxa del castell i museus

La xarxa del castell i museus de Morella compta amb més personal de reforç durant la temporada estival

La ciutat de Morella encara l’arribada del mes d’agost amb l’ampliació d’horaris de visita en tota la xarxa del castell i museus. D’aquesta manera, tots els espais turístics de la ciutat, formats pel Castell de Morella, la Basílica Arxiprestal, el Museu Temps de Dinosaures, les Torres de Sant Miquel, la Presó del segle XIV i les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella, obriran de dilluns a diumenge durant el mes d’agost. Així, el municipi presta un servei més complet als i les visitants durant la temporada alta de turisme com és el mes d’agost.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat que “durant el mes d’agost augmenta l’afluència de visitants als nostres museus i monuments, per la qual cosa, s’ha reforçat el servei amb tres persones més”. A més, l’edil ha explicat que “per a donar un servei més complet durant el mes d’agost, els espais municipals obriran tots els dies”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “convidar i animar a totes i tots a visitar el patrimoni de Morella i conéixer la seua història a través dels seus monuments i museus”.

Cal recordar que, Morella compta amb diferents reconeixements tant de qualitat turística com del seu patrimoni. Així, la ciutat està dins de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España, de la Red Nacional de Castillos y Palacios de España i és un dels Best Tourism Villages que reconeix l’Organització Mundial del Turisme.

Horaris de la xarxa del castell
i museus de Morella

El Castell de Morella i el Palau del Governador, ubicat en l’interior de la fortalesa, obriran amb horari d’11.00 hores a 19.00 hores. En el cas de la Presó del segle XIV i el Museu Temps de Dinosaures i les Sales Gòtiques de l’ajuntament, l’horari és al matí d’11.00 hores a 14.00 hores i a la vesprada de 16.00 hores a 19.00 hores. Pel que fa a les torres de Sant Miquel, obriran al matí i a la vesprada des de les 10.00 hores fins a les 13.00 hores i des de les 16.00 hores fins a les 19.00 hores. Finalment, la Basílica Arxiprestal estarà oberta al públic el dilluns des de les 11.00 fins a les 14.00 hores i de 16.00 hores a 18.00 hores, des del dimarts fins al dissabte, d’11.00 hores a 14.00 hores i de 15.00 hores fins a 18.00 hores i el diumenge l’horari serà de 10.00 hores a 11.15 hores i de 12.15 hores a 15.00 hores.

Directe