7.000 consultes turístiques a Peníscola durant juny

L'any passat, “les xifres registrades ja apuntaven a una recuperació respecte a l'any anterior", apunta la regidora París

Peníscola atén durant el mes de juny més de 7.000 consultes en les oficines d’informació turística. Concretament, s’han resolt 5178 consultes de turistes procedents del nostre país i 1923 realitzades per visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

L’equip d’informadors turístics amb els quals compta el municipi, la contractació de dos dels quals compta amb el finançament del Patronat Provincial de Turisme, atén consultes en dos punts estratègics de la localitat, en les Tourist Info Office amb les quals compta la destinació i que es troben en el Passeig Marítim, així com en l’extensió turística de Peñismar.

Les oficines d’informació turística estan obertes, al llarg de la temporada d’estiu, tots els dies de la setmana “i són un punt importantíssim de referència informativa per als nostres visitants” ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París.

L’any passat, “les xifres registrades ja apuntaven a una recuperació respecte a l’any anterior, amb una mitjana de consultes al dia que se situava per damunt de les 200; atés que els últims dies del mes, especialment per al pont de Sant Joan, es van registrar xifres majors; tal com ha succeït enguany també” ha explicat París. La regidora ha concretat que les consultes més freqüents són les relatives a la patrimoni local, així com a l’extensa agenda d’activitats; també sobre el patrimoni natural, així com les possibles excursions.

“El servei d’informació turística, així com l’equip tècnic de l’àrea de Turisme, es va mantindre molt actiu durant la pandèmia, fins i tot en els moments més complicats es va fer un esforç enorme per mantindre canals de comunicació eficaç tant amb el sector, per a facilitar-los els constants canvis de normatives i recomanacions, com amb els visitants, que s’interessaven per les mesures de seguretat en destinació; enguany en reprendre la normalitat sense restriccions, el nostre equip d’informadors recupera la seua tasca habitual amb alts índexs de satisfacció i una demanda per part dels usuaris que no decau, sinó que creix any rere any” ha valorat la regidora, qui ha agraït l’esforç i la implicació del departament.

Directe