Arranquen les Visites Guiades Marineres gratuïtes a la ciutadella de Peníscola

Tots els dimecres de juliol, agost i fins al 21 de setembre

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat l’inici aquest dimecres de les visites guiades teatralitzades de temàtica marinera, que compten amb un narrador d’excepció, un experimentat mariner que acompanya els visitants que trien viure aquesta experiència, pels llocs de la ciutat antiga amb més relació amb el caràcter pesquer de la localitat.

Les visites, programades enguany per segona vegada després de l’èxit de la seua primera edició el passat estiu, són gratuïtes i per a participar-hi és necessària la inscripció prèvia en les oficines d’informació turística.
El punt de trobada i partida de la ruta és la Porteta i recorren tota la ciutadella emmurallada.

Cada dimecres de juliol, agost i fins al 21 de setembre es podran gaudir de manera complementària a totes les visites que es realitzen per part de l’àrea de Turisme per a conéixer el patrimoni natural, arquitectònic i patrimonial de la destinació turística per excel·lència de la província de Castelló.

Fotos d’arxiu
“Hem apostat per repetir la iniciativa d’impulsar aquestes visites teatralitzades enfocades en la nostra tradició de poble pesquer” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramon Simó, aposta que s’emmarca dins d’una estratègia de posada en valor del caràcter pesquer del municipi, amb la millora del Museu de la Mar i la programació de múltiples activitats.

Directe