L’activitat turística a Peníscola iguala xifres d’abans de la pandèmia i augura un bon estiu

Aquesta setmana s'ha convocat el Consell Municipal de Turisme

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat aquesta setmana, com és habitual tots els anys prèviament a l’inici de l’estiu, el Consell Municipal de Turisme, l’òrgan consultiu i de participació en el qual estan representats tant els grups polítics amb representació en la corporació municipal, com els representants empresarials que, per activitats, donen veu al sector.

Durant la trobada s’ha fet balanç de l’activitat durant els primers mesos de l’any, activitat que s’ha valorat positivament tant per part de l’administració com per part de les empreses.

Els consellers han confirmat que durant el mes de maig ja s’ha notat un increment notable de l’activitat, tendència que es consolida aquest mes de juny i que es confirma en l’alt nivell de reserves previstes per als mesos d’estiu.

“La reactivació de l’activitat que va arrancar l’any passat, després d’un 2020 complicat, es consolida enguany en el fet que el sector ha fet un esforç molt important per a preparar-se; des de l’administració hem treballat per posicionar-nos, fixar els nostres avantatges competitius i generar agenda per a motivar reserves pràcticament des que va finalitzar l’estiu passat” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París, durant la sessió.

La bona marxa de les reserves a la primavera i la intensa activitat durant els caps de setmana des de Nadal ha posat sobre la taula la necessitat d’avançar i ampliar serveis durant la primavera de l’any pròxim, davant el previsible avançament – novament – de la campanya estival.

“La desestacionalització de l’activitat turística, per la qual tant treballem de la mà de l’empresariat local, ha sigut més que evident des del passat Nadal i treballem conjuntament per a consolidar-la i sostindre l’activitat econòmica” ha assegurat París, qui ha confirmat que enguany ja hi ha previstos múltiples esdeveniments des de setembre fins a desembre, mes en què es tornarà a apostar per l’enllumenat nadalenc com a reclam turístic.

Directe