Best Tourism Village promociona Morella a les xarxes socials

És una de les dues localitats espanyoles que ostenten aquesta distinció

La marca World Tourism Village, depenent de l’Organització Mundial del Turisme, va escollir fa uns mesos a Morella com una de les primeres localitats espanyoles en rebre el guardó que la distingueix com un dels millors pobles per a visitar del país.

Ara, com a part de les iniciatives de promoció que es realitzen des de l’associació, les xarxes socials de la marca Best Tourism Village han començat a promocionar les seues localitats i Morella ha sigut escollida com una de les principals protagonistes.

Al perfil @btv_unwto d’instagram s’han publicat diversos posts promocionant les localitats que compten amb el distinctiu de l’associació. Un dels primers posts està bassat en Morella i compta amb la participació de la morellana Mónica Ripollés explicant les virtuts que es troben els visitants de la localitat.

Ripollés diu, en anglès que “La primera vegada que un visitant veu l’horitzó de Morella es queda impressionat per la seua silueta única. Morella és una Best Tourism Village perque és una ciutat medieval molt ben conservada i orgullosa de la seua interessant herència, però això no és tot. Pertany a un gran nombre d’associacions de qualitat turística i gastronòmica, el que fa veure la importància dels nostres productes locals i tradicions, i també el nostre compromís amb el desenvolupament sostenible. Morella treballa dur per a promoure i consumir productes locals de temporada i mantenir les tradicions que ens han arribat de generació en generació sense cap interrupció. A la vegada, intentem adaptar-nos als canvis que ens portarà el futur”.

Morella i la localitat navarressa de Lekunberri són les primeres localitats espanyoles en rebre el distinctiu Best Tourism Village, que va ser atorgat a la capital dels Ports en una competència que va reunir a 170 viles de 75 països diferents.

Directe