25 empreses de qualitat SICTED Morella-Els Ports

Morella va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en adherir-se a aquest sistema de qualitat turística

El Centre de Turisme Morella-Els Ports, ubicat a la Fàbrica Giner, ha albergat avui l’acte d’entrega dels distintius SICTED de qualitat turística. Així, en tota la comarca hi ha 33 establiments amb aquest reconeixement, de les quals enguany l’han renovat 11 i l’han obtingut per primera vegada 14. Aquestos se sumen als altres vuit que van renovar l’any passat. Cal explicar que aquest distintiu té una vigència de dos anys per a mantindré un control constant de la qualitat dels serveis.

El lliurament dels distintius SICTED ha comptat amb la participació del Secretari Autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el president de la Mancomunitat Els Ports, Blai Peñaroya, acompanyats d’altres alcaldes i alcaldesses de tota la comarca.

D’aquesta manera, les 33 empreses que han superat el comitè de distinció de l’exercici 2021 han estat Guies Noverint, Casa Roque, Tourist info Morella, Casa Torrebale, La Quesería el Pastor de Morella, Turismo Rural Morella, Cans Noel (Morella), Saltapins parc multiaventura, Casa Guimerà, Hotel El Cid, Casa Lea apartaments, Restaurant El Mesón del Pastor, Fósiles Yeste, Restaurant Vinatea, Carns Noel (Vilafranca), el Forn de Lupi, Tourist info Vilafranca, Museu de Pedra en Sec, Casa del Mercat, Tourist info Cinctorres, Parque Cultural Dinomanía, El Faixero, Apivillores, Mònica Segura, Punto de información turística de Olocau del Rey i Restaurant La Morena. A més, Hogar Textil Adell, Hotel La Fonda Moreno, Apartamentos Bergantes, Aromes de Morella, Turismo Rural Morella, L’Escudella, Museu Temps de Dinosaures i L’Herbolari ja van renovar l’any 2021.

Rhamsés ha destacat “la importància d’aquest distintiu que valora la qualitat del servei per a diferenciar-nos de la resta de destins turístics” i ha recordat que “Morella va ser la primera destinació amb aquest distintiu de tota la Comunitat Valenciana, la qual fa pocs anys es va ampliar a tota la comarca”. L’edil ha volgut “donar l’enhorabona a tots els establiments de qualitat SICTED de la comarca i animar que cada vegada més establiments se sumen a esta iniciativa”. D’altra banda, Francesc Colomer ha remarcat “l’esforç que es fa per aconseguir i mantindre la qualitat turística i que cada any empreses noves s’adherisquen a aquestos distintius que posen en valor els atractius d’aquesta comarca”. “El sector turístic és clau per a l’economia, Morella i Els Ports sou un exemple d’hospitalitat i bon treball” ha conclòs.

Best Tourism Villages

L’entrega dels distintius ha sigut el primer acte on han coincidit l’alcalde i el secretari autonòmic. D’aquesta manera, Rhamsés ha aprofitat per a “agrair a Turisme Comunitat Valenciana el seu suport per aconseguir el reconeixement de Best Tourism Village que ens va atorgar l’Organització Mundial del Turisme”.

Directe