Vinaròs assoleix el 79% d’ocupació turística durant la Setmana Santa

Les dades de la recuperació fan preveure una bona temporada estiuenca

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada pel primer tinent d’alcalde Marc Albella, ha fet públiques les dades de l’ocupació turística de la destinació. Per tal d’obtenir-les, d’una banda, s’ha consultat les empreses d’allotjament reglat de la destinació, i d’altra banda, s’han considerat les dades dels visitants que ha obtingut la Tourist Info Vinaròs. Així doncs, d’acord amb les xifres recollides la ciutat ha aconseguit un 79% d’ocupació.

Pel que fa a la procedència dels visitants, sobretot destaca el turista nacional, especialment l’aragonés i el català, que continua sent el que més viatja fins a la nostra destinació per gaudir de la costa i la gastronomia. En relació als estrangers, els alemanys i francesos han sigut els més destacats amb un notable increment en relació a les dades del 2019. En referència als allotjaments, els hotels i els càmpings són l’opció escollida de manera preferent pels visitants, on sobretot destaca el càmping amb 100% d’ocupació.

Amb aquestes dades el regidor Albella ha mostrat la seua satisfacció per les xifres i ha destacat “l’esforç realitzat en la programació d’activitats turístiques, afegit a la recuperació de la celebració de la Setmana Santa, han sigut clau per aconseguir unes dades positives, similars a les que s’assolien abans de la pandèmia”.

Directe