El PP presenta al ple una moció en contra de la taxa turística

“És un error penalitzar al turisme en lloc de potenciar un sector vital”

Juan Amat és el portaveu popular a l'Ajuntament de Vinaròs

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha anunciat avui “la presentació d’una moció al proper ple perquè l’Ajuntament de Vinaròs es posicioni en contra de la taxa turística que castigarà un sector danyat per la pandèmia i que, malgrat això, crea riquesa i ocupació”.

Amat ha assenyalat que “al PP tenim clar que no cal apujar impostos i molt menys crear-los nous com pretén el govern valencià. Cal gestionar millor, prioritzar, i ajudar els sectors econòmics que, com el turístic, dóna feina a molts vinarossencs i que veu en aquesta taxa turística una nova dificultat afegida per al sector”.

Els populars vinarossencs han deixat clar que “el nostre compromís és ferm i clar: a Vinaròs, si governa el Partit Popular no es pagarà la taxa turística, i per això volem que la resta de partits a l’àmbit municipal es posicioni respecte a aquest nou impost”.

Amat concloïa afirmant que “al Partit Popular apostem per ajudar els sectors productius en lloc de penalitzar-los amb nous impostos. Enfront del model de la taxa turística de PSPV-PSOE, Compromís i Podem, el Partit Popular es posiciona al costat del sector turístic, oposant-nos a plantejaments que no els ajuden en res”.

Directe