Actes religiosos, gastronomia, esport i cultura a Benassal per Setmana Santa

L'Oficina de Turisme oferirà visites guiades de dimarts a diumenge

Benassal, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Benassal, en col·laboració amb Alt Maestrat Human Land, la Banda de Música Font d’En Segures de Benassal, el Club de Muntanya de Benassal i l’AMPA del Col·legi, ha donat forma a una completa programació per a totes les edats i gustos amb motiu de Setmana Santa i Pasqua.

Així, el Dijous Sant, 14 d’abril, a les 19h serà la missa. El divendres a les 10.30h se celebrarà el Viacrucis i Dolors de la Verge i a les 17.30h la Passió del Senyor i l’Adoració de la Creu; a més a les 18.30h hi haurà un tast de vins i productes locals de la mà de Terrenae i a les 21h arribarà la processó del Sant Enterrament.

El dissabte la Banda de Música oferirà a les 19h un concert de música sacra i a les 20h serà la Vigília Pasqual. El diumenge serà el torn de l’esport en família amb una ruta a peu que passarà per la font de L’Ombria i la cova d’En Tabústol. A les 12h se celebrarà la missa del Diumenge de Resurrecció.

Els més xicotets de la casa podran, el divendres 22 des de les 11.30h, participar en un taller de sabó a càrrec del Centre Somnia. El dissabte 23, Dia del Llibre, a les 11h hi haurà una lectura col·lectiva de ‘Seidia’ de Joaquim Garcia Girona i, durant tota la jornada, xiquets i xiquetes podran jugar en castells inflables i participar en diferents activitats. La ruta teatralitzada ‘Els Dominis de Neptú’ tancarà el diumenge 24 l’agenda d’activitats per a Setmana Santa i Pasqua.

A més de les activitats agendades, de dimarts a diumenge l’Oficina de Turisme oferirà visites guiades a les 11.30h al museu Teresita Pascual i a les 12.30h al nucli històric. És fonamental la reserva prèvia.

Directe