Vinaròs adequa el litoral de cara a l’inici de la nova temporada turística

La Brigada és l’encarregada de mantenir el passeig i costa en òptimes condicions

Vinaròs adequa el litoral de cara a l’inici de la nova temporada turística

L’Ajuntament de Vinaròs executa durant aquests dies tasques d’adequació del litoral per garantir un estat òptim, de cara a l’inici de la nova temporada turística a partir de Setmana Santa. Les feines consisteixen el repintat dels fanals del passeig marítim, amb una inversió de 12.949€, IVA inclòs, a més també de tot el mobiliari, bancs i plataformes de fusta, així com fer la poda i manteniment de les palmeres.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “es tracta de les feines rutinàries que es realitzen cada any abans de Setmana Santa per a garantir el bon estat de la primera línia de costa amb l’arribada dels primers visitants”. En aquest sentit, comentava que també es farà la instal·lació de les passarel·les de fusta d’accés a les platges per les persones que vulguen gaudir del primer bany de la temporada.
Morellà comentava que també es farà un repàs als accessos de la Costa Sud, que ja es van reparar fa pocs mesos, així com adequar els de la Costa Nord en els propers dies.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “aquestes tasques són fonamentals per oferir un litoral òptim als veïns i visitants que aprofitaran la Setmana Santa per gaudir de la nostra costa”. Segons afegia enguany gràcies a l’evolució favorable de la pandèmia és preveu una temporada turística positiva i des de l’Ajuntament es treballarà amb intensitat perquè les platges i cales de Vinaròs continuen sent un referent de qualitat.

Directe