Vinaròs torna a la fira de turisme de Barcelona, en el Saló del Turisme B-TRAVEL

Per donar a conéixer tots els encants que pot oferir el municipi

Vinaròs participa aquest cap de setmana en un dels salons turístics més importants de l’Estat espanyol, B-TRAVEL, on s’espera l’assistència de milers de persones que s’aproparan per conèixer els millors destins vacacionals per gaudir d’experiències úniques, i on Vinaròs estarà present per mostrar tots els encants que pot oferir la ciutat per passar unes vacances irrepetibles.

El públic català és un dels perfils de visitants que més viatja fins a Vinaròs per gaudir d’unes bones vacances. A més a més, les dates de celebració de la fira són un magnífic aparador per a promocionar la Setmana Santa, festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic, que en els propers dies començarà a celebrar-se amb la seua habitual programació.

Tanmateix, durant l’estada al recinte de Montjuïc es repartiran catàlegs amb informació sobre turisme familiar, platges i gastronomia de cara a la campanya estiuenca.

El primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha valorat positivament la tornada a la normalitat de Vinaròs amb la seua presència en una fira turística tan important com la de Barcelona, en companyia del Patronat Provincial de Turisme de Castelló i les principals destinacions de les comarques de Castelló.

Directe