Benicarló participa el cap de setmana en la fira de turisme B-Travel a Barcelona

Catalunya és un dels principals mercats nacionals que rep Benicarló

Aquest cap de setmana, Benicarló participa a una nova edició de B-Travel, el Saló del Turisme a Catalunya que organitza Fira Barcelona. Benicarló estarà present al pavelló 1, dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.

A Barcelona, la Regidoria de Turisme presentarà tota l’oferta de turisme gastronòmic, un dels eixos de l’estratègia turística de la ciutat, juntament amb l’oferta de sol i platja i també el turisme nàutic, cultural i d’esdeveniments, concentrat en la Festa de la Carxofa, les Falles o la Setmana Santa.

B-Travel és l’esdeveniment firal més gran d’Espanya, està destinat al públic viatger final i reuneix les principals agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.

«Catalunya —ha remarcat la regidora de Turisme, Isabel Cardona— és un dels principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb Aragó, el País Basc, Madrid o Navarra». «Tenint en compte el pes d’aquest mercat —ha assenyalat—, des de Benicarló volem continuar captant l’interès i mantenint la fidelitat d’aquest públic».

Directe