Peníscola renova el seu compromís amb la qualitat turística

Els plans de millora estan relacionats enguany amb el Pla de Sostenibilitat Turística que ha aconseguit el municipi

La trentena d’empreses i serveis públics que formen part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions a Peníscola, han aprovat les diferents auditories de seguiment, renovació i han superat el tràmit de la Mesa de Qualitat que les eleva al comité presidit per Secretaria d’Estat de Turisme.

Així, per al seu reconeixement, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha acompanyat l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, i a la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, avui en el lliurament de diplomes a tots els distingits.

“Venim a donar-li les gràcies a Peníscola, pel seu compromís amb el sector que ha de ser fort en la seua convicció d’indústria, un sector professionalitzat, amb codi, i que no improvisa ” ha reconegut Colomer durant l’acte als representants municipals i empreses assistents.

El dirigent autonòmic ha felicitat la localitat per la consecució del Pla de Sostenibilitat Turística, així com per la declaració de Peníscola com a municipi turístic, després dels canvis normatius en el seu estatut.
El distintiu SICTED de Secretaria d’Estat de Turisme, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses el compliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.

Enguany les propostes i plans de millora així com els projectes giren entorn del Pla de Sostenibilitat que ha aconseguit el municipi, reforçant el compromís de Peníscola, els seus serveis i empreses amb la sostenibilitat, consolidant Peníscola com a destinació SICTED.

Durant el reconeixement als serveis municipals i empreses distingides, l’alcalde, ha volgut compartir l’esperança del sector en la recuperació, ha testimoniat les bones xifres registrades la temporada passada i s’ha compromés a treballar amb el sector perquè les previsions que es manejaven a l’inici de l’any, es complisquen “l’any passat va tindre una temporada curta, ja que no vam poder comptar amb Setmana Santa, però enguany les previsions ens permeten ser optimistes, malgrat les circumstàncies internacionals, per això reforçarem el nostre compromís amb el sector treballant-hi al seu costat perquè enguany es consoliden les dades de l’estiu passat i emprenguem junts la recuperació” ha manifestat.

Directe