Nou establiments de Vinaròs s’afegeixen al SICTED

Pastisseria La Lionesa, geladeria Milano, Halcón Viajes, Vinataxi, restaurant Rafel lo Cristalero, hotel Duc de Vendôme, pensió Vinalux Resort, apartaments Vinaròs Sunset i el servei públic de la Tourist Info

Nou establiments de Vinaròs s’afegeixen al SICTED

Aquest matí el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, acompanyat per l’alcalde, Guillem Alsina, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet entrega de les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins, SICTED. Es tracta d’un reconeixement a l’esforç de les empreses, tant privades com públiques, per oferir una atenció de qualitat als clients, que al mateix temps ajuda a fer de Vinaròs una destinació turística referent.

Els establiments que ha aconseguit per primera vegada la distinció SICTED són Pastisseria La Lionesa, geladeria Milano, Halcón Viajes, Vinataxi, restaurant Rafel lo Cristalero, hotel Duc de Vendôme, pensió Vinalux Resort, apartaments Vinaròs Sunset i el servei públic de la Tourist Info Vinaròs. D’altra banda, cal destacar que han renovat el reconeixement els establiments Viajes Maestrazgo, Davima Rent a Car, restaurant La Isla, restaurant Bergantin, hotel Nou Casablanca, Hotel RH Vinaròs Playa, Hotel RH Aura, i apartaments turístics Adaptados.com, que passen a un cicle superior.

El regidor Albella ha donat l’enhorabona als establiments i serveis que han fet un gran esforç al llarg de l’últim any assistint a totes les formacions i auditories per aconseguir la distinció. Segons afegia “és un treball en pro de la qualitat per junts consolidar una destinació turística enfocada a la millora contínua i a augmentar la satisfacció de les persones que ens visiten”.

Per la seua banda, l’alcalde Alsina ha assenyalat que “Vinaròs es va adherir a la distinció SICTED al 2018 amb l’objectiu d’augmentar el grau de qualitat i la competitivitat turística de la destinació des d’un punt de vista integral, amb la creació de sinergies entre els serveis públics municipals i les empreses del sector”. En aquest sentit, també agraïa l’esforç de les empreses per adherir-se al SICTED, així com el suport de Turisme Comunitat Valenciana per fer-ho possible. Tant Alsina com Albella també han agraït l’esforç i compromís dels tècnics de Turisme de l’Ajuntament, gestors del SICTED a Vinaròs, Gabi Quesada i Anna Esteve.

El secretari Colomer, comentava que “les nou empreses adherides al SICTED, així com les que han renovat el reconeixement, són una mostra de la intenció d’evolucionar i professionalitzar el sector, l’únic camí possible per aconseguir ser un destí respectat i competir amb altres destinacions, en un mercat cada vegada més complicat”.

Directe