Ares crea quatre apartaments turístics

L'obra té un pressupost de 60.000 euros

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha donat començament als treballs per a la creació de quatre apartaments turístics en un edifici municipal annex a l’Hotel d’Ares. L’obra, que té un pressupost de 60.000 euros i s’està realitzant amb una ajuda del Pla de Cooperació Provincial d’Obres i Serveis 2021 de la Diputació de Castelló, consisteix en la “rehabilitació d’aquest edifici, fins ara parcialment desaprofitat, per a augmentar l’oferta d’allotjaments turístics en la localitat” afirma l’alcaldessa, Ester Querol. Ressaltar que el projecte ha sigut redactat pels serveis tècnics de la Diputació Provincial de Castelló (Ofisam Benassal), els qui també s’ocupen de la direcció de l’obra.

Així, els treballs es basen, principalment, en l’adequació de la instal·lació elèctrica i de la il·luminació, en dotar a l’espai amb un mòdul de mini-cuina i a pintar l’interior de les estades en la primera planta. I en la segona planta, un espai diàfan, s’instal·larà un sistema de calefacció fonamental per als mesos d’hivern i s’equiparà amb dos banys. Indicar que els treballs a realitzar en cada planta es basen en les necessitats existents.

Una vegada finalitzades les obres, al juny d’aquest mateix any, Ares comptarà amb quatre opcions més d’allotjament turístic connectades amb l’Hotel d’Ares. I és que, l’accés als apartaments es farà des del carrer Taleca o des del propi Hotel d’Ares.

Directe