Peníscola valora Fitur com a plataforma d’impuls per a la promoció del sector l’any de la seua recuperació

S'espera una campanya turística que consolide el creixement

Peníscola tanca els tres primers dies de la Fira Internacional de Turisme de Madrid dedicats a professionals amb balanç “positiu” ha traslladat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha valorat la fira com a plataforma d’impuls per a la promoció del sector l’any de la seua recuperació.

El conjunt de la delegació peniscolana, integrada pels edils de Turisme i Cultura, així com el mateix alcalde, s’han mostrat molt optimistes i esperen una campanya turística que consolide el creixement de l’activitat experimentat ja l’any passat.

El mateix alcalde, Andrés Martínez, ha destacat que d’aquesta edició de la fira es queda “amb les bones sensacions i la inequívoca voluntat de tot el sector de tirar avant, per la qual cosa sol·licitem al Govern d’Espanya un suport i reconeixement clar i contundent a la qual ha sigut l’activitat econòmica punta de llança de la recuperació després de cada crisi” així reivindicava la importància que totes les administracions públiques recolzen el sector turístic en un any “que podria ser transcendental per a afermar la recuperació de xifres que apuntava ja la campanya passada, ens vam necessitar tots i, sobretot, necessitem que tots siguem conscients de la creació de valor que aporta el turisme, sense complexos” ha insistit.

Directe