Vinaròs donarà a conéixer els seus atractius a FITUR

Comptarà amb un espai promocional propi al llarg del cap de setmana

Vinaròs a Fitur, en una imatge d'arxiu

Aquest dimecres 19 de gener comença una nova edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR a Madrid. Vinaròs tornarà a estar present en aquesta fira tan important i per tal de traure el màxim profit a l’esdeveniment, té preparada una agenda farcida de reunions i presentacions amb l’objectiu de donar a conéixer l’oferta turística de la destinació conjuntament amb les marques turístiques de Castellón Mediterráneo i Turisme Comunitat Valenciana.

Entre les novetats que presenta l’edició d’aquest any, Vinaròs comptarà amb un estand propi després d’algunes edicions en els quals no havia sigut possible. Així, al llarg del cap de setmana (22 i 23 de gener) i coincidint amb l’obertura de la fira per al públic final, Vinaròs disposarà d’un espai propi promocional dins de l’estand de la Comunitat Valenciana. L’espai permetrà que el personal de Turisme Vinaròs puga atendre personalment al públic de Madrid que visitarà la fira, al mateix temps que s’aprofitarà per a promocionar l’oferta gastronòmica, festiva, cultural, familiar i de sol i platja que Vinaròs ofereix al llarg de tot l’any.

D’altra banda, també s’aprofitarà l’estada a FITUR per a presentar la nova edició del Carnaval de Vinaròs, que per motius de la Covid-19 ha estat ajornada al mes d’abril. Igualment es presentaran els principals trets dels treballs que s’han realitzat per a elaborar un nou Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent a la sala de premsa de l’estand de la Comunitat Valenciana.

El primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella ha destacat que l’agenda en FITUR estarà plena de presentacions i reunions de treball i ha valorat especialment que Vinaròs torne a tindre un espai promocional propi al llarg del cap de setmana, fet que permetrà atendre la demanda turística madrilenya d’una forma més propera, personalitzada i atractiva.

Directe