Ares del Maestrat, un destí privilegiat per a l’observació d’ocells

periòdicament, se celebren jornades de ‘birding’, sessions d'albirament d'ocells que s'emplacen en el terme d'Ares

Ares del Maestrat, un destí privilegiat per a l’observació d’ocells

La posició geogràfica d’Ares i l’orografia del seu terreny la converteixen en un destí ideal per a albirar multitud d’ocells diferents que sobrevolen els paratges naturals de l’Alt Maestrat o Els Ports. La privilegiada altitud de les seues muntanyes i moles permeten observar fauna com a passerells, xoriguers vulgars, marcenques europees, falcons pelegrins, àguiles calçades o voltors lleonats. Són només alguns exemples de l’ampli espectre d’ocells albirats i registrats en Ares. És per això que, per a aprofitar al màxim l’extraordinària situació de la localitat.

El cap de setmana del 8 i 9 de gener, l’agència Actio Birding ha organitzat una nova activitat d’albirament d’ocells, que es complementa amb una activitat de recol·lecta de tòfones, ocasió de temporada. La privilegiada orografia d’Ares, situada a 1194 metres sobre el nivell de la mar, permet distingir el vol de molts animals que habiten els verds i verges paratges i boscos que abunden a la comarca. Així doncs, per a poder participar en l’activitat d’Actio Birding serà necessari reservar plaça prèvia en el seu web actiobirding.com.

Directe