Miravete ressalta la variada oferta de l’Alt Palància com a destinació turística

El considera ideal per la seva proximitat als visitants de ciutats com València i Castelló

Miravete ressalta la variada oferta de l’Alt Palància com a destinació turística

La presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Palància, Jessica Miravete, ha manifestat que la comarca és un enclavament ideal per la seva proximitat als visitants de ciutats com València i Castelló així com les seves respectives àrees metropolitanes.

Miravete ha indicat que “el destí turistico de l’Alt Palància ofereix experiències de qualitat per a tots aquells que la visitin, podent gaudir del seu patrimoni cultural, de la seva gastronomia, dels seus fantàstics paratges naturals, i com no, de les seves gents”. Aquestes declaracions de la responsable de la Mancomunitat de l’Alt Palància es produeixen després de la celebració, aquest dissabte 16 d’octubre, del Press Trip al qual han acudit un nodrit grup de periodistes relacionats amb el sector amb la finalitat de donar a conèixer els principals atractius.

I és que aquest Press Trip ha volgut servir per a donar a conèixer a aquests prescriptores la gran varietat de propostes que alberga l’Alt Palància i els seus diferents municipis que la conformen amb la finalitat de convertir-se en una destinació turística de primer nivell.

Una ruta que ha volgut transitar per municipis com Gaibiel, Matet, la Vall d’Almonesir o Barraques amb la finalitat de poder conèixer de primera mà els seus principals atractius, tant de tipus de patrimoni natural, cultural, així com gastronòmic. I és que la presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Palància, Jessica Miravete, ha volgut que aquest recorregut tingués lloc aquesta vegada per una sèrie de municipis que són de nova incorporació a la mancomunitat, com una manera de reforçar la idea d’inclusió.

Cal recordar, en aquest sentit, que des de la mancomunitat es pretén impulsar una sèrie de productes turístics com són Terra d’Aigües, el Sabor Alt Palància, les Petjades de la Història així com Activa’t en l’Alt Palància.

Una actuació que, per part seva, forma part de les diferents accions que escomet durant 2021 el Pla de Dinamització i Governança Turística que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i la Mancomunitat de l’Alt Palància.

Directe