La mancomunitat de l’Alt Palància planeja actualitzar tots els recursos turístics amb una APP

"Una clara aposta per la naturalesa, la sostenibilitat i la intel·ligència turística”, diu Jéssica Miravete, presidenta de la Mancomunitat de l'Alt Palància

El posicionament del destí Alt Palància com una opció turística més dins de les diferents propostes que s’ofereixen actualment en la Comunitat Valenciana es converteix en un dels reptes de futur davant els quals s’enfronta la Mancomunitat de l’Alt Palància.

Així ho ha manifestat Jéssica Miravete, la presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Palància, qui ha reiterat que un destí d’interior com el seu té molt a oferir en la línia de la sostenibilitat turística, cap a un futur més respectuós amb el medi ambient.

Miravete ha dit que “actualitzar els recursos turístics del territori englobant tots ells en una APP que permete acostar aquests recursos al visitant des del seu dispositiu mòbil, una clara aposta per la naturalesa, la sostenibilitat i la intel·ligència turística”.

La responsable de la mancomunitat, mentrestant, ha tornat a assenyalar que el principal reclam amb què compten és el de l’enorme varietat de les experiències turístiques que poden oferir el conjunt dels 28 municipis que conformen aquest ens intermunicipal.

Una realitat que s’ha accentuat amb la recent incorporació a la Mancomunitat de l’Alt Palància dels municipis de Gaibiel, Barraques, Matet, Sacanyet, Vilanova de la Reina, la Vall d’Almonesir, Figueres, Pavies i Algímia d’Almonesir.

Jéssica Miravete ha insistit, així mateix, que un dels punts claus del seu posicionament de la comarca és el de disposar d’una atractiva oferta gastronòmica, un segment del turisme que cada vegada compta amb un major nombre d’adeptes.

“Un destí on poder degustar productes de proximitat, elaborats de manera artesana, mitjançant uns processos cuidats que acaronen el producte obtingut en les nostres terres, banyades per camps d’oliveres, ametllers, cirerers o vinyes”, ha asseverat.

Finalment, la presidenta ha assegurat que les característiques de la comarca la fan un destí idoni per a totes les edats, que té com a principal reclam el poder desconnectar de la bullícia de les grans urbs gaudint de les relacions personals.

Tots els cuiners, enòlegs i professionals del sector gastronòmic interessats en les últimes tendències en el sector i que apostin per una ramaderia i agricultura local, per a fer costat a les petites indústries artesanals promovent, així, el consum d’ingredients de proximitat.

Directe