José Martí defensa la necessitat de posar en valor el patrimoni de l’interior de Castelló

El president incideix en la dualitat mar i muntanya de la província durant la seua intervenció en l'Assemblea dels Pobles Més Bonics d'Espanya

El president de la Diputació, José Martí, ha proclamat aquest matí a Peníscola “la importància de conservar i difondre el nostre patrimoni cultural, natural i rural per a generar activitat econòmica en el territori, fer front al repte demogràfic i fixar població”. En aquest sentit, ha destacat que “no hem de conformar-nos amb la bellesa dels nostres pobles, que la tenen i ens fan sentir molt orgullosos, sinó que hem de ser capaços d’anar més enllà, hem de saber posar-los en valor perquè sorgisquen possibilitats de negoci que permeten que cada vegada siguen més les persones que poden desenvolupar un projecte vital en les diverses comarques de la nostra província”. Sobre aquest tema ha assenyalat que “és el nostre gran objectiu”, raó per la qual “malgrat el problema que ha suposat la pandèmia, ens estem bolcant amb els nostres pobles per a dotar-los de més recursos a fi que puguen proporcionar més i millors serveis a la ciutadania”.

Així ho ha manifestat durant la seua intervenció en la IX Assemblea de l’Associació Els Pobles Més Bonics d’Espanya, que se celebra a Peníscola, en un discurs en el qual s’ha referit a la “dualitat mar i muntanya” existent a Castelló, en els municipis de la qual, ha destacat, “la bellesa és palmària”. També ha assistit la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz.

El president ha sigut categòric en assenyalar que “la província de Castelló és un paradís que encara està per descobrir per a la resta d’Espanya”, incidint en què “es coneix fonamentalment la nostra costa i les seues platges, però no tant l’interior, que guarda un ric patrimoni cultural i natural, i que tot l’any permet gaudir de la pràctica de l’esport a l’aire lliure en família o entrenant per equips, gràcies a la bondat del seu clima”.

Directe