Èxit de participació en les Visites Marineres a la ciutadella de Peníscola

Durant juliol, agost i setembre s'ha penjat el cartell de complet en cada ruta teatralitzada

Peníscola ha estrenat rutes guiades inspirades en el caràcter mariner de la ciutat, que han resultat ser una de les activitats estrella d’aquest estiu. Aquestes visites guiades teatralitzades, que ha programat la regidoria de Cultura, han comptat amb un narrador d’excepció, un experimentat mariner que ha acompanyat als visitants que han triat viure aquesta experiència, pels llocs de la ciutat antiga amb més relació amb el caràcter pesquer de la localitat.

Les visites, programades enguany per primera vegada, han estat gratuïtes prèvia inscripció en les oficines d’informació turística, el punt de sortida ha estat La Porteta i han tingut lloc cada dimecres fins a finals del mes de setembre, des del mes de juliol.

A més de l’oferta de visites guiades que impulsa l’àrea de Turisme, “hem apostat per impulsar aquestes visites teatralitzades enfocades en la nostra tradició de poble pesquer” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramon Simó, aposta que s’emmarca dins d’una estratègia de posada en valor del caràcter pesquer del municipi, amb la millora del Museu de la Mar i la programació de múltiples activitats i fires que el consistori es planteja dur a terme quan les restriccions sanitàries i la situació pandèmica ho permetin. Per a tot això el consistori compta amb el suport del GALP, aportant finançament per a múltiples projectes.

“Estem molt satisfets amb l’acolliment que ha tingut aquesta iniciativa i valorem ja ampliar-la per a l’any pròxim” ha conclòs.

Directe