Peníscola aconsegueix un dels Plans de Sostenibilitat Turística aprovats pel Govern

A Espanya se n'han aprovat un total de 22

Peníscola aconsegueix un dels Plans de Sostenibilitat Turística de Destinació aprovats pel Govern d’Espanya, així ho ha anunciat la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto en la Conferència Sectorial de Turisme, que ha tingut lloc aquest matí.

El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació de Peníscola comptarà amb una inversió total de 3.125.920,92, dels quals cada administració, Govern, Generalitat i Ajuntament, aportarà 1.041.640,30 euros.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha manifestat la seua satisfacció per la consecució d’aquesta injecció econòmica que “suposarà inversions molt substancioses en la destinació turística i seguir en la línia de treball conjunta que les tres administracions compartim, apostant per la sostenibilitat del sector”.

L’alcalde ha agraït el treball realitzat per l’equip de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, així com el suport i l’assessoria de Turisme Comunitat Valenciana, i ha traslladat al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, avui mateix, el seu compromís amb l’estratègia compartida de millora de la competitivitat del sector.

El municipi va presentar la seua candidatura i ha sigut una de les seleccionades entre les concurrents en tot el país, resultant Altea i Peníscola les destinacions valencianes que han aconseguit l’aprovació governamental.

Directe