Peníscola promocionarà el turisme cinematogràfic

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 100.000 euros a través d'un conveni

Peníscola, en una imatge d'arxiu

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Peníscola per a la realització del pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana en 2021.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 100.000 euros perquè l’ajuntament de Peníscola duga a terme les actuacions del pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

Així, l’ajuntament de Peníscola es compromet a realitzar les accions que comprén el pla de promoció del producte cinematogràfic com la producció de material promocional, accions de màrqueting i accions promocionals dirigides al turista.

En concret, mitjançant aquest conveni Peníscola realitzarà accions per a impulsar experiències de turisme vivencial, una campanya de comarqueting en premsa i mitjans especialitzats, actuacions dirigides al turista final que visita la ciutat, així com material promocional del destí.

Cal destacar que entre els objectius de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a l’impuls dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre els quals Peníscola ocupa un lloc destacat com un dels principals destins de Castelló.

A més, Peníscola s’ha convertit en un escenari extraordinari i excepcional de grans pel·lícules del segle XX i en l’actualitat és localització imprescindible de famoses sèries televisives, la qual cosa li atorga una enorme notorietat.

Directe