Sant Mateu tindrà un Pla Estratègic de Turisme

L'Ajuntament l'encarrega a la UJI

L’Ajuntament de Sant Mateu encarregarà la redacció del Pla Estratègic de Turisme de Sant Mateu a la Universitat Jaume I. Aquest divendres l’Alcaldessa Ana Besalduch s’ha reunit amb Rosa Maria Rodríguez-Artola, coordinadora del GETUR (Gabinet d’Estudis Turístics) i coordinadora del Màster Oficial en Màrqueting i Investigació de Mercats, i amb Juan Bautista Ferreres Bonfill, professor del Grau en Turisme, coordinagor del TFG del Grau en Turisme i membre del GETUR. En aquesta reunió s’han acordat línies bàsiques del conveni que signaran les dues institucions per a la redacció del Pla.

Els plans estratègics tenen com a objectiu el desenvolupament d’accions que condueixin a assolir els reptes plantejats per a un període de temps concret. En aquest sentit, aplicat al turisme, i concretament a les destinacions turístiques, la planificació estratègica facilita l’ordenació transversal dels recursos. Així mateix, a través de l’elaboració d’el pla s’obtindran una sèrie de dades que ens ajudaran a establir els reptes de futur.

Directe