José Martí celebra el bon acolliment de la nova marca turística en Fitur 2021

El president de la Diputació confia que l'arribada de l'estiu “ens vaja portant la normalitat a nivell turístic”

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha realitzat un balanç positiu de la presència del Patronat Provincial de Turisme la setmana passada a Madrid, on es va presentar i va promocionar la nova marca turística en el marc de Fitur, considerada una de les fires de turisme més importants del món.

Martí ha valorat positivament l’acolliment que ha tingut en el sector la nova marca, dissenyada per Gimeno Gràfic, “una marca que mostra la pluralitat cromàtica que representa la diversitat de tradicions i paisatges que té la nostra província, que uneix en pocs quilòmetres la nostra costa amb el magnífic interior que tenim’’.

El president ha assegurat que el sector turístic està veient com van millorant a poc a poc les previsions, amb l’augment progressiu de les reserves. No obstant això, continua apel·lant a la prudència a l’espera d’acostem a un estiu que confiem vaja en clara línia cap a la normalitat’’. A més, s’ha mostrat satisfet amb la nova línia de vols anunciada en Fitur entre Castelló i Sevilla, que ‘’contribuirà al posicionament de la província en el mercat nacional’’.

José Martí ha posat en valor la promoció de la gastronomia del territori, amb Castelló Ruta de Sabor, així com el cicloturisme, “cada vegada més demandat pels esportistes”. Finalment, ha destacat la visita, entre altres, de la ministra de Turisme, Reyes Maroto; del ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació Luis Planas, i del president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig.

Directe