Martí recolza la professionalització del ‘caravaning’

Com a oportunitat turística per als municipis d'interior

Martí recolza la professionalització del ‘caravaning’

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut aquesta setmana a Fitur una reunió amb els responsables de les empreses d’Aquiestoy Caravaning, Fabrizio Muzzati, i Camping Car Park, Laurent Morice. El motiu de la trobada ha sigut escoltar el sector de les autocaravanes i campers “per a sumar-nos al fenomen del turisme itinerant”, una fórmula emergent que al seu judici “implica menys congestió i una equidistribució més equitativa dels beneficis”.

Martí, qui és coneixedor del potencial del sector, perquè Suera és un dels primers municipis de la província a comptar amb una àrea homologada, s’ha posat a la disposició de les empreses per a avançar en la professionalització del sector del ‘caravaning’.

Per al president “és totalment necessari impulsar aquest tipus de turisme perquè “desestacionaliza les estades, recolza de manera directa el comerç local i és molt respectuós amb el medi ambient”. Des de l’àmbit de les caravanes, tant Muzzati com Morice han destacar el gran impacte positiu que pot suposar per a tots els municipis amb el risc de despoblació.

Directe