Presenten a Fitur la campanya “Caixa Experiencial Amar Vinaròs”

Amb productes gastronòmics locals i comarcals, música i informació amb QR

Aquest dijous Marc Albella, regidor de Promoció de la Ciutat, Interés Turístic, ha presentat en FITUR 2021 la nova campanya de promoció turística de Vinaròs, «Caixa Experiencial Amar Vinaròs», amb l’assistència del president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí García.

Enguany, l’Ajuntament de Vinaròs continua treballant amb la campanya «Amar Vinaròs», afegint noves accions promocionals per a atraure al turista familiar.

Albella ha posat l’accent principalment en el relat de la campanya basada en els productes gastronòmics, ja que Vinaròs forma part dels clubs de productes gastronòmics l’Exquisit Mediterrani i Castelló Ruta del Sabor. L’altre gran component de la campanya és la mar, ja que Vinaròs és un destí destacat de la província per les seues platges al llarg de 12 km de costa.

La campanya «Amar Vinaròs» inclou enguany una nova acció promocional que consisteix en l’elaboració d’una caixa experiencial que contindrà diferents productes gastronòmics locals i comarcals (oli, xocolate, vi i conserves). També contindrà una llista de Spotify amb música que evoque als sons de Vinaròs. Els productes tindran un codi QR que enllaçaran amb la narració de la història de cadascun d’ells.

La «Caixa Experiencial Amar Vinaròs» s’utilitzarà per a una campanya dirigida a influencers que tinguen impacte en públic familiar.

Per a finalitzar, Albella ha conclòs que, “amb aquesta nova campanya volem evocar la connexió amb Vinaròs a través del gust, l’olfacte i el so. Esperem que després d’un difícil any de pandèmia, aquest 2021 la campanya siga exitosa i puguem tornar com el més aviar possible a la normalitat”.

Directe