Vinaròs promocionarà els seus atractius a la Fira Internacional de Turisme FITUR

L’oferta gastronòmica jugarà un paper destacat entre les propostes que oferirà la capital del Baix Maestrat

Vinaròs, en una imatge promocional

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic de l’Ajuntament de Vinaròs estarà present a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2021. Amb aquest motiu s’ha organitzat una agenda de reunions i activitats per donar a conèixer, tant a professionals del sector com al públic en general que assistirà a FITUR, tots els atractius que pot oferir la localitat: experiències gastronòmiques, oferta de turisme familiar, patrimoni històric i platges d’ensomni són només algunes de les propostes que es presentaran a la fira. Entre les diverses cites que s’han planificat, es té previst reunir-se amb empreses especialitzades en productes i serveis per a destinacions turístiques intel·ligents.

Vinaròs tindrà un espai destacat a l’estand de la província de Castelló, amb la seua oferta gastronòmica, gràcies al catàleg Saborea Vinaròs, on es pot conèixer tota l’oferta experiencial del destí. Igualment en l’estand de Segittur, Vinaròs i la resta de les destinacions turístiques intel·ligents que formen part de la Xarxa DTI nacional, també tindran un espai promocional destacat.

Així és l’estand de la Comunitat Valenciana a Fitur

A més a més, la presència a la fira també serà l’aparador per tal de donar a conèixer unes pinzellades del que serà la campanya promocional d’Amar Vinaròs per a aquesta anualitat. La campanya està ultimant-se i segons primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea, Marc Albella, aprofitarà per a desgranar els objectius d’aquesta. En aquest sentit, s’està treballant perquè la campanya tinga un gran impacte, de la mateixa manera que ho va aconseguir al 2020.

El regidor Albella ha destacat que malgrat que l’edició d’enguany de FITUR no serà de les mateixes dimensions i impacte que la de l’any 2020 a causa de les restriccions que encara són vigents per la Covid-19, des de Vinaròs hem treballat per tal d’aprofitar l’esdeveniment al màxim i estem convençuts que la nostra oferta serà ben rebuda entre els professionals i públic final que visite la fira.

Directe