Peníscola porta la millora de la seua planta hotelera i la seua oferta d’allotjament a Fitur

Un nodrit grup d'empresaris locals estan a Madrid per contribuir a consolidar la tendència a l'alça de reserves per a aquesta temporada

Peníscola porta la millora de la seua planta hotelera i la seua oferta d’allotjament a Fitur

Fitur continua sent punt de trobada entre agents del sector i des de Peníscola, amb l’objectiu clar de reforçar el seu posicionament com a destinació líder, compta amb una nodrida delegació d’empresaris locals d’allotjament turístic en la fira.

L’agenda compartida amb la Regidoria de Turisme, representada per la regidora de l’àrea, Raquel París, se centra a contribuir a la consolidació de la tendència a l’alça de les reserves per a aquesta temporada.

“Un dels avantatges competitius de la nostra destinació és la qualitat de l’allotjament, en constant millora i ampliació; l’aposta compartida entre administració i empreses per la qualitat és una de les nostres fortaleses” ha assegurat, posant en valor l’important esforç inversor que han realitzat les empreses locals per renovar la planta hotelera i l’oferta d’apartaments en la localitat.

Directe