Peníscola assisteix a Fitur com a destinació familiar de referència

La Ciutat a la Mar posa en valor les platges d'arena fina, espais naturals, patrimoni històric i la gastronomia marinera

Peníscola assisteix a Fitur com a destinació familiar de referència

La capital turística castellonenca ha desplaçat a Madrid tota l'”obstinació i la il·lusió” per la reactivació del sector, en aquests termes l’ha expressat el seu mateix alcalde, Andrés Martínez, que encapçala la delegació peniscolana desplaçada a FITUR.

Una fira diferent que compta amb estrictes mesures de seguretat sanitària que la condicionen, “i arriba amb vocació d’impulsar un sector que vol veure projectar el seu potencial en aquesta posada en escena, avui des d’Espanya li diem al món que estem treballant per a ser part de la solució” ha valorat l’alcalde.

Durant la pandèmia, Peníscola ha sigut un dels llocs més buscats i desitjats pels espanyols en les plataformes de reserves en línia”hem de continuar recordant als nostres turistes que som ací, que estem fent-ho bé per a rebre’ls amb totes les garanties i que, en aquest temps que ens ha separat, hem aprofitat per a millorar” ha assegurat Martínez.

Durant la temporada passada el segment en el qual la destinació s’ha estat posicionant, el familiar, ha continuat apostant per la destinació, mantenint les xifres d’ocupació i reserves per damunt de les expectatives. Amb tot, Peníscola s’erigeix a Madrid com una de les destinacions més valorades pels viatgers que es desplacen en família, potenciant les seues capacitats com a garant d’una experiència turística segura i de qualitat.

Així, malgrat el context de pandèmia en el qual es desenvolupa la fira, amb el calendari de vacunació avançat, la Ciutat a la Mar empra tots els recursos que ofereix la cita per a posar en valor el seu més de mig milió de metres quadrats de platges d’arena fina, els seus espais naturals, el seu patrimoni històric i l’excel·lència de la seua gastronomia marinera.

“En aquesta edició especial de Fitur enfocada en la recuperació del sector, Peníscola projecta tota la seua oferta, avalada per l’experiència i la nostra ferma aposta per l’autenticitat, la qualitat i la innovació”, ha resumit l’alcalde.

Directe