Benicarló mostrarà a Fitur el seu potencial gastronòmic i el patrimoni arqueològic

Dijous es presentarà un showcooking en format vídeo on participen vuit establiments de Benicarló

La gastronomia i la cultura seran els dos pilars bàsics sobre els quals es fonamentarà la promoció turística de Benicarló en l’edició 2021 de Fitur, que arranca avui dimecres a Madrid. Una edició semipresencial marcada per les mesures de seguretat a causa de la pandèmia i a la qual Benicarló assisteix sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme de Castelló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha destacat que «enguany, el nostre objectiu és promocionar Benicarló com una destinació segura i sostenible i que compta amb una gran oferta que engloba atractius com la gastronomia, la cultura, el patrimoni o la natura, a més del sol i platja». Cardona ha assenyalat que «som optimistes pel que fa a la recuperació del turisme i estem segurs que la nostra oferta, tan diversa i de gran qualitat, ens permetrà reactivar el sector, un dels més castigats per la pandèmia».

L’activitat de Benicarló començarà demà dijous amb la presentació d’un showcooking en forma de dos vídeos en el qual han participat sis restaurants (Pau Restaurant, Chuanet, Mar Blava, Hogar del Pescador, Tràngol i San Rafael), una cocteleria (Candil Bar & Drinks) i una pastisseria (Petit Four). «Dos vídeos —ha remarcat la regidora— que representen els dos elements més característics de Benicarló aplicats a la gastronomia: el mar i la terra».

L’altre gran pilar promocional serà la cultura, que enguany se centrarà en l’exposició permanent del Mucbe, inaugurada recentment, «Terra d’ibers», que s’ha finançat a través dels fons europeus i l’estratègia EDUSI. De la mà d’aquesta exposició, també es promocionaran el poblat iber del Puig de la Nau i la resta d’elements del patrimoni cultural i arqueològic de la ciutat.

Benicarló també estarà present a Fitur el proper divendres, dia de la Comunitat Valenciana.

Directe