Portell inaugura la temporada de visites a l’Abric del Mas de la Rambla

Amb una durada de cinc mesos, programa visites mensuals de maig a octubre als diferents municipis

Portell inaugura la temporada de visites a l’Abric del Mas de la Rambla

Tornen les visites a la comarca dels Ports del Pla de posada en valor de l’Art Rupestre de les comarques de Castelló 2021. Aquest pla, amb una durada de cinc mesos, programa visites mensuals de maig a octubre als diferents municipis dels Ports on hi ha pintures rupestres, com és el cas de Portell, Forcall, Palanques, i Vilafranca.

A Portell es visita l’Abric del Mas de la Rambla i aquest passat dissabte 1 de maig ha tingut lloc la primera visita de la temporada. La següent serà al juny i, tot i que per les xarxes socials del consistori s’avisarà de les dates, es recomana visitar la pàgina web del Museu de la Valltorta (www.museodelavalltorta.gva.es/va) per si hi ha qualsevol canvi. A més, es prega a totes les persones interessades a participar en les visites que prèviament a la data de realització es reserve plaça a través de la web anteriorment esmentada o per telèfon: 964 336010.

Tot i la previsió meteorològica de pluja prevista pel passat dissabte, la visita es va poder realitzar sense problemes. Tenint en compte que les mesures de prevenció de la covid-19 no permeten la realització d’actes amb grans aforaments, la visita va tenir una bona rebuda per la ciutadania que va voler visitar aquest gran reclam turístic del municipi de Portell com són les pintures rupestres.

El consistori de Portell de Morella agraeix la participació ciutadana en aquest primer cap de setmana de “Visitem la comarca dels Ports” i desitja que les següents sessions siguen igual o més exitoses.

Directe