El Patronat Provincial de Turisme prepara amb els ajuntaments l’edició més atípica de FITUR

La diputada Virginia Martí destaca que el digital serà determinant i no hi haurà fullets

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, s’ha reunit hui de manera telemàtica amb els representants dels ajuntaments de la província de Castelló per a informar-los de les peculiaritats i requisits organitzatius exigits per a participar en l’edició de Fitur de 2021, entre els dies 19 i 23 de maig.

Martí s’ha referit a “l’edició més atípica”, que necessàriament ve marcada per “l’observació d’unes estrictes mesures de seguretat sanitària i de prevenció enfront del Covid, que exigiran la realització de proves diagnòstiques (PCR o Antigenos) a tots els assistents professionals a la fira.

També ha explicat que FITUR 2021 es caracteritzarà per la digitalització de formats i suports promocionals, “ja que la tradicional exposició de fullets en paper serà substituïda per la instal·lació de pantalles digitals d’informació”.

Quant al desenvolupament d’algunes de les activitats més tradicionals com són els showcooking i les degustacions gastronòmiques, la diputada ha advertit que hauran de dur-se a terme a de manera virtual, amb projecció de vídeos o en streaming.

Directe