Set establiments de Morella renoven el distintiu de qualitat SICTED

Morella va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en rebre el reconeixement

Hogar Textil Adell, Apartamentos Bergantes, Aromes de Morella, Hotel la Fonda Moreno, Turismo Rural Morella la Caseta, el Museu Temps de Dinosaures i l’Herbolari han renovat els distintius SICTED de qualitat turística. Així, ahir es va celebrar l’acte d’entrega en la primera reunió del Consell de Turisme de Morella què substitueix l’antic Patronat de Turisme.

El sistema SICTED designa Morella com un destí de qualitat. A més, la capital dels Ports va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en obtindre aquesta distinció i que des de l’any 2017 abraça a tota la comarca, anomenat Morella-Els Ports i amb un total de 24 empreses. Es tracta d’un distintiu que acredita de qualitat els productes i serveis turístics de la ciutat, el qual es renova cada dos anys.

D’aquesta manera, la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat “la importància de la qualitat que atorga SICTED i posar en valor els establiments i serveis turístics de la Morella i tota la comarca dels Ports”. L’edil ha explicat que “aquest distintiu es renova cada dos anys i ja són 24 empreses de tota la comarca que formen part del destí Morella-Els Ports amb comerços, hotels, cases rurals, restaurants, museus i altres serveis turístics que oferim des d’esta zona”. Mari ha apuntat que “aquest és un exemple de la suma d’esforços per a crear oportunitats als Ports, en aquest cas a través del turisme”. Finalment, ha recordat que “Morella va ser pionera en la unió de les entitats públiques i privades en el patronat de turisme, el qual ara s’ha convertit en el Consell de Turisme de Morella”.

Mari Carmen Escuder és la regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Morella

Cal recordar que Morella va dissoldre fa uns mesos l’antic Patronat de Turisme i va constituir l’actual Consell de Turisme. D’aquesta manera, “es pretén facilitar la tramitació i tasques burocràtiques que suposava el patronat i treballar d’una forma més àgil i sense perdre l’objectiu de treballar, ajuntaments i empresaris, de la mà” ha comentat Mari Carmen. Aquest consell compta amb representació municipal, així com de les diferents empreses de la ciutat amb l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca . A més, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha volgut “remarcar el bon treball que es fa des del sector turístic per a oferir un servei de qualitat”.

Morella, portada de la revista
Castelló mola

Una fotografia aèria de Morella és la portada de la revista Castelló Mola que ha realitzat l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques de l’Escola d’Hostaleria i Turisme Consta Azahar (COSDA). El dimecres es va presentar aquesta revista amb els diferents reportatges i contingut que mostren els diferents atractius turístics de la província de Castelló. Un projecte molt atractiu que serveix de formació als i les alumnes que la confeccionen, així com posar en valor i difondre les destinacions turístiques.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha aprofitat per a “agrair el treball que han realitzat i escollir Morella per a ocupar la portada de la revista amb aquesta foto impressionant” i ha afegit que “és un plaer col·laborar amb aquest projecte tan interessant”.

Directe