Benicarló promociona el seu patrimoni amb un cicle de visites turístiques guiades

Per la zona marítima, pel centre i pel poblat iber del Puig de la Nau que es repetiran d'abril a juny

Benicarló, en una imatge d'arxiu

La Regidoria de Turisme ha programat per als mesos d’abril, maig i juny un cicle de tres visites turístiques guiades que s’aniran repetint per a donar a conèixer el patrimoni mariner, la història i la cultura de Benicarló.

En concret, la primera ruta és un recorregut per la zona marítima, que permetrà els assistents submergir-se en les arrels marineres de Benicarló i explorar una mar de curiositats i sabers ancestrals: arts de pesca, varietats de peix, tipus d’embarcacions i una història mediterrània encisadora. Al finalitzar s’oferirà una degustació de vermut km 0 i es recuperarà la pallaeta, un tradicional aperitiu benicarlando.

La segona ruta consisteix en un recorregut guiat pels escenaris més autèntics i els personatges més curiosos en aquesta visita imprescindible pel centre de Benicarló. Al finalitzar s’oferirà una degustació de producte de proximitat km 0 a totes les persones assistents.

Per últim, la tercera de les visites guiades és un recorregut pel poblat iber del Puig de la Nau, que inclou recreacions històriques que escenifiquen la vida quotidiana dels habitants del jaciment.

El preu dels tiquets per a les visites guiades és de 2 euros i es poden comprar al Mucbe, a través del telèfon 964 460 448 o del correu correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

Directe