Morella es prepara per a uns dies de gran afluència turística

El pont de Sant Josep estarà marcat per les baixes temperatures

Morella ja compta amb un elevat nombre d’ocupació en els establiments hostalers de cara a este pont de Sant Josep protagonitzat per les restriccions pel coronavirus, la perimetració de la Comunitat i la no celebració de les Falles. Per aquests motius són molts els que ja han decidit pujar a Morella i a la resta de comarca dels Ports a passar aquests dies.

La responsable de l’oficina de turisme de Morella Amparo Quesada explica que les preguntes principals que es fan són les habituals com que visitar i on menjar. Una consulta que havia agafat força com quina és la situació del coronavirus a la localitat va perdent ara intensitat. Tot i les ganes de xafar neu de molts d’ells sembla que aquest serà un pont de fred intens que no tira enrere ningú.

El ventall d’activitats turístiques és ampli per unes dates que solen ser les de major afluència de tot l’any a Morella i que es preveu que enguany vaja a més.

Video Thumbnail
Morella es prepara per a uns dies de gran afluència turística
Morella ja compta amb un elevat nombre d'ocupació en els establiments hostalers de cara a este pont de Sant Josep protagonitzat per les restriccions pel coronavirus, la perimetració de la Comunitat i la no celebració de les Falles. Per aquests motius són molts els que ja han decidit pujar a Morella
Amparo Quesada és la responsable de Morella Turística

Des de l’oficina de turisme ja s’està treballant amb el gran nombre de reserves que s’espera de cara a Setmana Santa on ja hi ha moltes reserves realitzades i es creu que hi haurà una gran afluència de gent a pesar de les restriccions imposades per la situació de la pandèmia del coronavirus.

Directe