Peníscola mira cap al turista de proximitat per a la Setmana Santa

Des de l'Ajuntament es reforçarà la promoció en mercats nacionals pròxims per a la campanya d'estiu

Peníscola mira cap al turista de proximitat per a la Setmana Santa
Peníscola, en una imatge d'arxiu

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat el primer Consell Sectorial de Turisme d’aquest 2021. Aquest òrgan consultiu es reuneix de manera periòdica i està integrat per representants del sector i per membres de la corporació municipal.

En aquesta primera trobada oficial de l’any ha sigut el propi alcalde, Andrés Martínez, qui ha presidit la sessió telemàtica en la qual s’han exposat les previsions en matèria de programació d’activitats i promoció.
La Covid19 està condicionant l’activitat del sector i amb ella també la planificació que des de la gestió del destí s’aborda en aquests mesos, no obstant això Peníscola no dóna per perduda la Setmana Santa, molt especialment pel que respecta a l’oferta complementària com ho és la restauració i el comerç.

La reunió ha estat telemàtica

La possible reobertura gradual de l’activitat el mes de març fa que l’empresariat local s’enfoque en el turista o visitant de proximitat, que jugarà un paper fonamental fins que es recupere la mobilitat entre autonomies.

“Pendents de l’evolució de la pandèmia i de les restriccions a l’activitat turística, continuem treballant al costat del sector per a posicionar el nostre destí entre els preferents i preferits dels espanyols i afavorir que aquest estiu la campanya es desenvolupe amb la màxima normalitat possible, treballant per la seguretat de tots”, ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, després de comunicar a l’empresariat l’esforç que l’Ajuntament té previst realitzar en matèria de promoció quan es puga reprendre l’activitat.

“Els avanços en la vacunació ens fan ser moderadament optimistes per a la campanya d’estiu, les reserves van arribant i confiem que la situació sanitària evolucione favirablemente” ha valorat el propi alcalde.

Directe