Turisme aposta per ajudes directes al teixit productiu

El pressupost de turisme per a la província supera els 19 milions d'euros

El secretari autonòmic de turisme Fransesc Colomer ha present a Castelló els pressupostos de turisme per a l’any 2021. Uns pressupostos que contemplen l’ajuda directa al sector turístic, a causa de la crisi sanitària que estem patint amb la covid-19.

El pressupost de 19.049.000 milions d’euros , creix un 36% respecte al pressupost anterior per a la província de Castelló. Colomer destaca el reforç de les ajudes directes al teixit productiu.

Colomer també ha destacat que per al pròxim exercici en el pressupost de la província de Castelló s’ha inclòs una important partida per al Bono Viatgem, ja que estimula la demanda interior i ací la província de Castelló ha de jugar un paper molt important.

A més, ha recalcat que per al pròxim exercici, es reforçarà l’impuls a la formació, que a partir d’enguany s’incorpora el CDT+i de Morella-Els Ports, i les polítiques de coneixement i tecnologia turística en la província.

Colomer també s’ha referit als 8 plans de dinamització i governança turística que s’impulsaran en 2021 i que ajudaran d’una manera sòlida al manteniment de les polítiques turístiques, especialment en l’àmbit rural per a combatre la caiguda demogràfica i la crisi econòmica en la geografia rural de la província de Castelló.

Directe