La web morellaturistica, més accessible amb el xatbot de Creu Roja

L’Ajuntament i l'ONG també col·laboren amb un projecte de rutes accessibles als Ports

La pàgina web morellaturistica.com compta amb un sistema de xatbot per a millorar l’accessibilitat en la navegació d’aquest portal. Així, aquesta és una acció amb col·laboració amb la Creu Roja amb la qual es facilita la informació de la web a través de respostes automàtiques a les preguntes dels usuaris i usuàries. El xatbot s’ha instal·lat en la web aquesta setmana i es va presentar el dilluns durant les jornades del II Congrés internacional d’accessibilitat en destins turístics intel·ligents.

La regidora de Cooperació, Malú Blasco, ha destacat que “es tracta d’un projecte molt important per a facilitar l’accés a la informació, en aquest cas turística, a totes les persones i millorar la navegació d’aquelles amb més dificultats”. L’edil ha explicat que “aquest xatbot és una eina més per a millorar l’accessibilitat a la ciutat a través de les respostes automàtiques a les preguntes de la gent directament”. Malú també ha comentat que “amb la Creu Roja col·laborem amb altres projectes que busquen millorar l’autonomia de les persones amb diversitat funcional com, per exemple, Assenyalem Els Ports que es tracta d’un taller d’ocupació sobre camins rurals de la comarca”.

El projecte Assenyalem Els Ports és una iniciativa de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja Morella-Els Ports per a fomentar l’autonomia de les persones amb diversitat funcional. Es tracta d’un taller d’ocupació per a senyalitzar camins rurals accessibles a totes les persones amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa. Aquest es va presentar el passat mes de febrer i ha realitzat tasques d’investigació dels camins i la seua senyalització. Així, es busquen rutes senderistes que totes les persones puguen recórrer i disfrutar de l’esport i la natura de la comarca dels Ports.

Directe